Organisaties

Organisaties

 


  • Is het tijd voor wat extra handen bij begeleiding van een team of werkzaamheden?
  • Is het tijd voor veranderingen maar willen/kunnen uw mensen niet veranderen? 
  • De regie kwijt
  • Dreigen er medewerkers uit te vallen
  • Is het ziekteverzuim hoog? 
  • Klopt er iets niet in de teamsamenstelling of zijn de rollen niet goed verdeeld?

 

Het is van groot belang dat iedere werknemer op de juiste plek zit. Dat een ieder over voldoende vaardigheden beschikt om zijn of haar taak goed uit te voeren en nog belangrijker: dat werknemers goed in hun vel zitten en hun taken met plezier volbrengen. 

 

Mijn kracht

Met respect en betrokkenheid help ik mensen groeien. Ik begeleid bij het ontdekken van vaardigheden en kwaliteiten. Vanuit een rijke levenservaring en vanuit mijn werkervaring bied ik zoveel meer dan standaardcoaching: ik werk op een dieper niveau aan de oorzaak van het ervaren probleem en verminder zo de kans op terugval in het oude patroon. No Nonsense, inspirerend en daadkrachtig

 

Een verandering wordt op deze wijze steviger verankerd. Mensen (her)ontdekken hun eigen kwaliteiten en kracht en weten weer waar ze voor staan en wat ze willen. Een win-win situatie: gezonde medewerkers én een gezonde organisatie. Ik werk met diverse bewezen methodieken en desgewenst met inzet van paarden.


Maak hieronder een keuze en ontdek waar ik bij begeleid:

Ervaringen

"Anita is echt een zeer kundig, ontspannen en fijn mens wat alle tijd neemt voor de behandeling, kortom een echte aanrader!"


"De laagdrempeligheid van de coach sprak zeer aan. De coach is doortastend. Ze komt enthousiast over! De coach gaat de 'confrontatie' niet uit de weg en dit is voor mij erg prettig geweest. Daarbij verliest zij het doel niet uit het oog en stelt gerichte vragen. Dit heb ik als zeer leerzaam ervaren."


"Samen met mijn collega's een middag een cursus gehad bij Anita.

Zeer indrukwekkend om dit samen met paarden te doen ( Wat ik als Nuchter Fries niet had gedacht) om als collega's dichter bij elkaar te komen en elkaar beter te begrijpen.

Het is zeker een aanrader. Maar als het vanuit het werk mogelijk is zou ik het iets vaker doen als 1 middag."

Contact

 
 
 
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring (beide vindt u onderaan deze pagina)